01234

                                              Huiswerkbegeleiding   Bijles   Examentraining                                                              

  

Investeren in leren? Neem dan vrijblijvend contact op! Iedere leerling van de basisschool en het voortgezet onderwijs is van harte welkom!     

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Even voorstellen

Ik ben Vera Lier, eigenaresse van Huiswerkbegeleiding De Studiebol. Als gediplomeerd onderwijsassistent begeleid ik samen met andere professionals kinderen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Dit betreft huiswerkbegeleiding tot bijles en alles wat daar tussenin zit. Daarnaast ben ik ook gediplomeerd in leer- en gedragsproblemen. Een beetje extra aandacht kan al leiden tot betere leerprestaties/resultaten. Naast De Studiebol werk ik op een basisschool in Kampen. Het is ontzettend leuk om deze twee banen te mogen combineren. Heeft u naar aanleiding van de informatie op de website vragen? Bel gerust of stuur een mailtje. 

Voordelen

Er zijn veel voordelen voor het volgen van huiswerkbegeleiding en/of bijles. Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben in het leren en huiswerk maken. Dit kan met een paar kleine aanpassingen al veel verschil maken! Een planning voor het huiswerk kan veel rust geven in het gezin. Daarnaast is samen leren zeer effectief en is uw kind veel bewuster bezig met school. Bij De Studiebol leren de kinderen van elkaar in de huiswerkgroep of tijdens specifieke bijles op niveau. 

Wat natuurlijk ook belangrijk is voor uw kind; tijd overhouden voor vrijetijdsbesteding! 

Dat is toch een win-win situatie?                     

Daar gaan we voor! 

Recensies


Gezin met drie jongens van het voortgezet onderwijs:

Wij hebben de begeleiding vanuit Huiswerkbegeleiding De Studiebol als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze oudste 2 zonen hebben erg veel baat gehad van de uitleg door Vera. Onze oudste is inmiddels met een prachtige eindlijst geslaagd voor het vmbo mede dankzij   Huiswerkbegeleiding De Studiebol. Onze middelste gaat komend schooljaar eindexamen doen. Ook voor onze jongste zoon die nu gaat beginnen op het middelbaar onderwijs zullen wij weer gebruik maken van Vera. Wij kunnen Huiswerkbegeleiding De Studiebol dan ook van harte aanbevelen! 

Leerling groep 8, bijles rekenen:

Ik heb bijles gevolgd bij Huiswerkbegeleiding De Studiebol. Ik kon absoluut niet rekenen, want ik dacht gewoon veel te moeilijk en daarom snapte ik de sommen niet. Twee keer per week ging ik naar Vera en zij begeleidde mij met rekenen. Ik begreep rekenen op den duur steeds beter, waardoor ik nu mijn cijfers heb kunnen verbeteren. Ik begreep niet waarom ik zo moeilijk nadacht, want rekenen is nu best simpel geworden!

Ik heb ongeveer 20 lessen gehad en ik vind begeleiding gewoon top. Dus echt iedereen die in de knoop zit, aarzel niet langer en stap naar Huiswerkbegeleiding De Studiebol.

Een trotse moeder:

Ik ben moeder van Bianca en super trots op Vera. Wat heeft ze Bianca goed geholpen met rekenen! Ze behaalde cijfers zoals een 7 wat voorheen vaak een 4 was. Het was altijd stressen in de klas, ze zat niet lekker in haar vel. Ik zag een bericht op Facebook voorbij komen van Huiswerkbegeleiding De Studiebol en heb meteen een mail gestuurd.

Ik raad iedereen aan die problemen heeft met zijn/haar huiswerk: bel of mail naar Huiswerkbegeleiding De Studiebol voor een afspraak.

Leerling van de basisschool:

Ik vind de spelletjes altijd leuk om te spelen, zodat ik meer leer over taal en rekenen.

Ouders van leerling:

Het is fijn om te weten dat onze zoon 1 op 1 begeleiding krijgt. Dat geeft ons een stukje rust.